Jokainen polttamatta jätetty
savuke on voitto!

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA - ZONNIC NIKOTIINIKORVAUSHOITOTUOTTEET

TIETOJA ZONNICIN EDUISTA

Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Jotkut haluavat lopettaa tupakoinnin kerralla. Toiset taas haluavat vähentää, ja sitä kautta tulla kokonaan savuttomaksi ajan mittaan. Joillakin ei ehkä ole määränpäänä lainkaan tupakoinnin lopettaminen, vaan heille on tarpeen valita silloin tällöin tupakaton vaihtoehto. Nikotiinikorvaushoitotuotteet ovat tuotteita, joiden käytön ytimenä on tupakanhimon lieventäminen toimittamalla keholle sen nikotiinimäärän, johon se on tottunut, mutta puhtaassa ja turvallisessa muodossa ilman tupakkaa. Zonnic ei aiheuta keltaisia hampaita eikä pahanhajuista hengitystä. Raikas ja fiksu tapa hypätä savukkeen yli silloin tällöin.

 

MISTÄ OSTAN ZONNICIA?

Zonnicin löydät sieltä, missä myydään tupakkaa. Tämä tarkoittaa periaatteessa ruokakauppoja, kioskeja, huoltoasemia ja kaikkia apteekkeja. Lisäksi voit ostaa Zonnicia apteekkien kautta netistä ja saada tuotteet toimitettuina suoraan kotiisi. Löydät jälleenmyyjämme tästä.

VOINKO VUOROTELLA TUPAKAN JA ZONNICIN KÄYTÖN VÄLILLÄ?

Kyllä, voit vuorotella tupakoinnin ja Zonnicin välillä. Jos olet päättänyt lopettaa kokonaan, voi olla hyvä testata tuotteita muutaman kerran, kun vielä tupakoit. Jos taas haluat vähentää tupakointiasi, voit korvata savukkeen tai useamman joka päivä. Sinä päätät!

VOINKO KÄYTTÄÄ ZONNICIA, KUN OLEN RASKAANA TAI IMETÄN?

Sinun ei tulisi tupakoida eikä käyttää nuuskaa, kun olet raskaana tai imetät. Raskaana olevien ja imettävien äitien tulee käyttää Zonnicia ainoastaan korkean nikotiiniriippuvuuden yhteydessä ja lääkärin ohjeiden mukaan.

NIKOTIINIPURUKUMI AIHEUTTAA MINULLE NÄRÄSTYSTÄ JA VATSAÄRSYTYSTÄ. KUINKA ZONNICIN TUOTTEET TOIMIVAT?

Nikotiini vai aiheuttaa polttavaa tunnetta, jos se niellään, ja silloin erityisesti kurkun takaosassa. Tämä on aivan vaaratonta, mutta se saatetaan kokea epämiellyttävänä. Annospussi laitetaan huulen alle, mikä tarjoaa
nikotiinin saannin suuontelossa. Tämä vähentää kurkkuun ohjautuvaa nikotiinimäärää, ja juuri kurkussa se
saattaa aiheuttaa ärsytystä. Zonnic suusuihke sumutetaan posken ja hampaiden väliin. Vältä suihkuttamista kurkkuun.

MITÄ TAPAHTUU, JOS IMESKELYTABLETTI TAI ANNOSPUSSI TULEE NIELAISTUA?

Nikotiinin imeytyminen heikkenee, mikäli vahingossa nielaiset annospussin tai imeskelytabletin, koska nikotiini imeytyy huonommin vatsasta kuin suusta.

MITÄ SE MERKITSEE, ETTÄ ZONNIC ON RESEPTIVAPAA LÄÄKEVALMISTE?

Se merkitsee sitä, että Zonnicilla on kliinisesti todistettu vaikutus tupakanhimoa vastaan, ja että se on turvallinen vaihtoehto, mikäli sinulla on aikeissa ottaa nikotiinikorvaushoitotuotteet käyttöösi. Suomen lääkevirasto Fimea vastaa lääkevalmisteiden hyväksynnästä ja valvonnasta. Tämä viranomainen on riippumaton ja tarkastelee tieteellistä dokumentointia, joka on perusteena jokaiselle lääkeaineelle, ennen kuin sitä saadaan myydä.

He ratkaisevat myös, täyttääkö tuote lainsäädännön vaatimukset, mitä tulee sen käyttötarkoitukseen, tehoon, turvallisuuteen ja laatuun, mitkä Zonnic siis täyttää. Lue lisätietoja pakkausselosteista.

OVATKO TUOTTEET VEGAANISIA?

Kyllä, Zonnicin tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia.

 

 

Osta Zonnic Täältä
Osta Zonnic Täältä