Zonnic
imeskelytabletti

expand-icon
Zonnic Imeskelytabletti 2Mg 12
Zonnic Imeskelytabletti Mint
2 mg 12 kpl
Zonnic Imeskelytabletti 4Mg 12
Zonnic Imeskelytabletti Mint
4 mg 12 kpl
Zonnic Imeskelytabletti 2Mg 72
Zonnic Imeskelytabletti Mint
2 mg 72 kpl
Zonnic Imeskelytabletti 4Mg 72
Zonnic Imeskelytabletti Mint
4 mg 72 kpl

Zonnic-imeskelytabletti
Tupakanhimo on aina kutsumaton vieras. Kun tunnet vieroitusoireita, on hyvä, että sinulla on tehokkaita nikotiinivalmisteita. Zonnic-imeskelytableteilla on hyvä, raikas maku ja ne vaikuttavat nopeasti. Ne ovat kevyitä ja kulkevat helposti mukanasi laukussa tai taskussa ja koska ne näyttävät tavallisilta kurkkupastilleilta, voit taistella tupakanhimoa vastaan erittäin hienovaraisella tavalla. Jos joudut tilanteeseen, jossa et voi tai et halua tupakoida, Zonnic-imeskelytabletti voi olla paras apusi.

Helposti käden ulottuvilla
Löydät Zonnic-imeskelytabletit erikokoisissa pakkauksissa ja nikotiinivahvuuksina: 12 tablettia tai 72 tablettia, 2 mg tai 4 mg. Tällä tavoin sinun on helppo löytää tarpeitasi vastaava tabletti. Joillekin pienempi nikotiinipitoisuus on riittävä, kun taas toiset ovat tuntevat olonsa mukavammaksi suuremmalla annoksella tupakanhimoa hallitakseen. Jos et ole varma siitä, ovatko Zonnic-imeskelytabletit sinulle sopiva työkalu, aloita pienemmällä pakkauksella ja kokeile, antavatko ne sinulle haluamasi avun tupakanhimoa vastaan.

Näin käytät Zonnic-imeskelytabletteja
Kun tunnet tupakanhimon häiritsevän mielialaasi ja keskittymistäsi, laita tabletti suuhun. Anna sen liueta ja siirrä sitä suussasi, kunnes se on täysin liuennut - yleensä tämä vie noin 10–15 minuuttia.Aluksi sinun tulee ottaa 1 tabletti kahden tunnin välein. Useimmille ihmisille riittää 8–12 tablettia päivässä. Ethän kuitenkaan ota enempää kuin 15 tablettia yhdessä päivässä, jotta et saa itsellesi liian suurta nikotiiniannosta. Lue lisää imeskelytableteista täältä.

Raikas ja hyvä maku taistelussa vieroitusoireita vastaan
Lopetatko tupakoinnin tai nuuskaamisen? Zonnic-imeskelytabletti kulkee helposti mukanasi taskussa tai laukussa ja voit huoletta ottaa vastaa päivän haasteet huolimatta vieroitusoireista ja tupakanhimosta.Muista, että imeskelytabletit voivat olla myös täydellinen menetelmä sinulle, jos yrität vähentää savukkeiden määrää päivässä. Jättämällä pari savuketta väliin ja ottamalla imeskelytabletin sen sijaan, teet itsellesi suuren palveluksen - jokainen polttamatta jäänyt savuke on valtava voitto sinulle ja terveydellesi.Koska Zonnic-imeskelytabletteja on saatavilla eri voimakkuuksilla, voit myös vähentää tablettien käyttöä, kun olet valmis pääsemään eroon nikotiinista lopullisesti.Zonnic-imeskelytabletti on nikotiinivalmiste ja saat turvallisen ja tehokkaan tuloksen, jos otat niitä ohjeiden mukaisesti. Muista aina lukea pakkausseloste ennen Zonnic-imeskelytablettien tai muiden nikotiinivalmisteiden testaamista.Oletko epävarma siitä, sopiiko imeskelytabletti sinulle? Olemme luetelleet sinulle muita nikotiinivalmisteita täällä.