annospussi-left-700x577-zonnic.png (1)
annospussi-right-700x859-zonnic.png (1)
annospussi-483x716-zonnic.png

Zonnic Annospussi

Oletko joskus tilanteissa, joissa et voi livahtaa tupakkatauolle? Siinä tapauksessa tämä on ehkä jotakin sinulle. Zonnic annospussit miedolla mintun maulla ovat pieniä ja huomaamattomia ja niillä on todistettu vaikutus tupakanhimoa vastaan. Koska annospussit vapauttavat nikotiinia pidemmän aikaa, ne ovat mainiota seuraa esimerkiksi kokouksessa tai lentomatkalla. Ehkäpä niistä on tullut niin suosittuja juuri sen vuoksi!

Jokainen pakkaus sisältää 20 annospussia ja niitä on saatavana joko 2 tai 4 mg vahvuudella. Voit myös itse säätää, kuinka paljon nikotiinia haluat vapautuvan. Siirrä pussia suussa, jos haluat saada enemmän nikotiinia, ja anna sen olla paikallaan, jos haluat saada vähemmän nikotiinia.

Tee näin

Kostuta pussia kevyesti kielellä, laita se huulen alle, ja anna sen olla siellä noin 30 minuuttia. Lisätehon saamiseksi siirrä pussin paikkaa suussa silloin tällöin.

Ota annospussi, kun tunnet tupakanhimoa - useimmissa tapauksissa 8–12 pussia on riittävä päiväannos. Käytä korkeintaan 24 annospussia päivässä.

Voit halutessasi vähentää annospussien lukumäärää
päivää kohti. Zonnic annospussit sopivat käytettäväksi myös halutessasi jättää savukkeen
väliin silloin tällöin.

Lue pakkausselosteesta täydelliset ohjeet siitä, kuinka käytät Zonnic annospussia.

Mihin tilanteisiin zonnic annospussi sopii?
Annospussi sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa yleensä käytät tupakkaa, mutta et jostain syystä halua tai voi käyttää tupakkaa. Zonnicin annospussi sopii käytettäväksi, kun haluat saada nikotiinia pidemmän aikaa, sillä se vapauttaa vain vähän nikotiinia kerrallaan. Se, kuinka paljon nikotiinia vapautuu, riippuu siitä kuinka paljon kostutat pussia. Annospussi auttaa sinua vastustamaan tupakanhimoa esimerkiksi töissä tai kun olet matkoilla.

Zonnicin annospussit  ja nuuska - mikä näiden ero on?
Zonnic annospussi sisältää ainoastaan nikotiinia ilman haitallista tupakkaa. Nuuska sisältää sekin nikotiinia, mutta hienoksi jauhetun tupakan muodossa. Itse tupakka saattaa sisältää syöpää aiheuttavia aineita, kuten tupakkakohtaisia nitrosamiineja, bentsopyreeniä, kadmiumia,
lyijyä ja arsenikkia.

Zonnic annospussi on itsehoitolääke tupakanhimoa vastaan. Sillä on kliinisesti todistettu vaikutus ja Suomen lääkeviraston (Fimea) hyväksymä. Se merkitsee, että annospussit valmistetaan ainoastaan tarkistetuista ja hyväksytyistä aineksista. Myös valmistustilojen, varusteiden ja henkilökunnan tulee täyttää lääkkeiden valmistukselle asetetut vaatimukset. Me olimme ensimmäiset maailmassa tämän tyyppisen tuotteen kehittämisessä, ja siitä me olemme ylpeitä! Uudessa tuotantolaitoksessamme Ruotsissa pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme edelleen.

Kuinka tiedän, minkä vahvuuden valitsen?
Yksi annospussin eduista on se, että voit itse säätää, kuinka paljon nikotiinia siitä vapautuu. Liikuta pussia suussasi, jos haluat lisää tehoa, tai anna sen olla paikallaan, jos haluat vähemmän tehoa. Ehkä juuri tästä syystä useimmat valitsevat 4 mg vaihtoehdon, saadakseen oikean vaikutuksen. Olemme kehittäneet annospussin, jonka vahvuus on 2 mg, sinulle jolla on tavoitteena vähentää nikotiinin käyttöä asteittain.

Mitä tapahtuu, jos annospussi tulee nielaistua?
Nikotiinin imeytyminen heikkenee, mikäli nielaiset annospussin, mutta se ei ole vaarallista, jos satut vahingossa nielaisemaan annospussin.