suusuihke-left-700x593-zonnic.png
suusuihke-right-700x689-zonnic.png
suusuihke-483x716-zonnic.png

Zonnic Suusuihke

Kun tupakanhimo on voimakas, on mukavaa saada apua välittömästi. Zonnic suusuihke on nikotiinisuihke raikkaalla piparmintun maulla ja se vaikuttaa jo yhdessä minuutissa. Suihkepullo on kätevä kuljettaa mukana ja se erityinen pilli tarjoaa tehokkaan käytön. Pilli vähentää nikotiinin määrää, joka joutuu kurkkuun ja vatsaan, missä se saattaa aiheuttaa ärsytystä.

Pullot sisältävät 40 tai 200 suihketta.
Aloita pienemmällä pullolla testataksesi, onko nikotiinisuihke oikea vaihtoehto sinulle. Nikotiinisuihke on saatavana myös kaksoispakkauksena (2 x 200 suihketta), mikä antaa markkinoiden parhaan hinnan. Edullisen hinnan lisäksi kaksoispakkauksella on se etu, että sinulla on aina Zonnic käden ulottuvilla. Mikset säilyttäisi yhtä kotona ja toista töissä?

Tee näin

Käännä pilliä sivuun.
Suihkuta alaspäin hampaiden
ja posken väliin.

Yksi annos (1-2 suihkausta)
riittää yleensä, kun tunnet tupakanhimoa. Kokeilemalla löydät juuri sinulle
sopivan annostuksen. Sinun tulee käyttää korkeintaan 64 suihkautusta päivässä.

Nikotiinisuihke sopii
käytettäväksi myös vaihtoehtona tilanteissa, joissa ei sovi
tupakoida. Muistathan, että jokainen polttamatta jätetty savuke on voitto!

Lue pakkausselosteesta täydelliset ohjeet Zonnic suusuihkeen käyttöön.

Milloin nikotiinisuihke sopii käytettäväksi?
Zonnic suusuihke on nopein vaihtoehtomme ja se vaikuttaa jo yhdessä minuutissa. Siitä johtuen se sopii hyvin kaikkiin tilanteisiin, joissa nopea apu tupakanhimoa vastaan on tarpeen. Pullo sisältää joko 3 ml tai 15 ml, mikä merkitsee sitä, että voit ottaa pullon mukaan käsimatkatavaroissa – ihanteellinen mukaan otettavaksi pidemmälle lentomatkalle.

Muistathan, että nikotiinisuihke ei ole pitkäaikainen korvike tupakoinnille. Siitä syystä sinun ei tule käyttää sitä yhtä vuotta kauempaa keskustelematta asiasta ensin lääkärin, sairaanhoitajan tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Mikä on Zonnic-sumutinpillin etu?
Zonnicin kätevän pillin ansiosta suihkautat nikotiinisuihketta hampaiden ja posken väliin, ja imeytyminen tapahtuu nopeasti suoraan suuontelosta. Näin haittavaikutusten riski vähenee, koska nieluun ja vatsaan päätyy vähemmän mahdollisesti ärsytystä aiheuttavaa nikotiinia.