Zonnic-annospussit 2 tai 4 mg nikotiinia | Annospussit

Zonnic
annospussi

Zonnic Annospussi 4Mg
Zonnic Annospussi Mint
4mg
Zonnic Annospussi 2Mg
Zonnic Annospussi Mint
2 mg

Zonnic-annospussi
Joskus olet tilanteessa, jossa et voi tai halua tupakoida. Ehkä istut kokouksessa työpaikalla, autojonossa tai paikassa, jossa tupakointi on kielletty? Silloin Zonnicin kätevät annospussit voivat olla juuri sitä mitä tarvitset. Aseta pienet, valkoiset, huomaamattomat pussit helposti huulen alle. Nikotiini vapautuu nopeasti ja helposti vähentäen tupakanhimoa muutaman minuutin jälkeen.

Pitkävaikutteinen ja hyvänmakuinen
Pussit ovat mintunmakuisia ja pitkävaikutteisia. Pitkävaikutteisuutensa vuoksi annospussit ovat käteviä esimerkiksi pitkillä lennoilla. Annospussit ovat todella suosittuja nikotiinivalmisteita - ne ovat yksinkertaisia, hyviä ja osoittautuneet tehokkaiksi vieroitusoireiden kurissa pitämisessä. Yksi pakkaus Zonnic-annospusseja sisältää 20 annospussia. Voit valita kahden tai neljän milligramman nikotiiniannoksen. Annospussien suuri etu on, että voit päättää, kuinka paljon nikotiinia vapautuu suussasi. Voit tehdä tämän siirtämällä pussia; jos haluat enemmän vaikutusta, siirrä pussia suussasi ja jos haluat vähemmän vaikutusta, jätä pussi paikalleen huulen alle.

Kuinka Zonnic-annospussia käytetään?
Ota annospussi heti, kun tunnet tupakanhimoa. Useimmille ihmisille 8–12 pussia riittää yhdeksi päiväksi. Älä kuitenkaan koskaan käytä yli 24 pussia päivässä: liiallinen nikotiinistimulaatio saattaa aiheuttaa huonovointisuutta. Kostuta annospussi kevyesti kielelläsi ja aseta se huulesi alle. Anna sen olla paikoillaan noin 30 minuutin ajan - sitten voit valita, kuinka suuren nikotiinivaikutuksen haluat. Jos tunnet, että haluat enemmän vaikutusta, siirrät pussia ja vapautat siten enemmän nikotiinia. Jätä annospussi paikalleen, jos haluat vähentää nikotiinin vaikutusta. Lue lisää annospusseista täältä.

Kätevä apu matkallasi savuttomuuteen
Käyttämällä Zonnic-annospusseja hoidat vieroitusoireesi viisaasti. Jos voitat tupakanhimosi annospussien avulla, pysyy motivaatiosi korkealla ja savuttomana pysyminen on helpompaa. Voit halutessasi ja kun olet valmis, vähentää päivässä käyttämiesi pussien määrää tai vaihtaa pusseihin, joissa on alhaisempi nikotiinipitoisuus.Zonnic-annospussit ovat myös suuri apu, jos ensisijaisesti haluat vähentää päivässä polttamiesi savukkeiden määrää. Tällöin voit ottaa annospussin ja ohittaa savukkeen silloin tällöin - jokainen polttamatta jätetty savuke on voitto hyvinvoinnillesi ja terveydellesi. Löydät Zonnic-annospussit apteekeista ja ruokakaupoista. Muista, että Zonnic-annospussit ovat nikotiinivalmisteita ja että saat parhaan vaikutuksen ja mukavamman hoidon, jos käytät niitä ohjeiden mukaan. Muista lukea pakkausseloste, jos haluat lisätietoa Zonnic-annospussien käytöstä. Etkö ole varma, sopivatko annospussit sinulle? Olemme luetelleet sinulle muita nikotiinivalmisteita täällä.