Annospussit

Zonnic-annospussi Mint

2 mg

Zonnic-annospussi Mint

4 mg

Zonnic-annospussi

Haluatko vähentää tupakointia? Olet varmaan kokenut tilanteita, joissa et ole voinut tai halunnut tupakoida. Ehkä työpaikkakokouksessa, ruuhkassa tai paikassa, jossa tupakointi on kielletty? Silloin Zonnic-annospussit saattavat olla juuri tarvitsemasi apu. Voit sijoittaa pienet, valkoiset ja huomaamattomat pussit helposti huulen alle. Nikotiini vapautuu niistä nopeasti ja helposti, ja tunnet muutamassa minuutissa, miten tupakanhimo hälvenee.

Hyvän makuisia ja huomaamattomia

Huomaamattomissa pusseissa on mieto mintun maku. Se tekee niistä todella hyvän kaverin, kun haluat lopettaa tupakoinnin. Ei ole ihme, että annospussit ovat erittäin suosittuja nikotiinilääkkeitä – sillä ne ovat yksinkertaisia, hyviä ja todistetusti tehokkaita pitämään nikotiinin vieroitusoireet kurissa. Yksi Zonnic-pakkaus sisältää 20 annospussia, ja voit valita nikotiinipitoisuudeksi joko 2 mg tai 4 mg. Annospussiemme suuri etu on se, että päätät itse, kuinka paljon nikotiinia vapautuu suuhusi. Teet sen siirtämällä pussia; jos haluat voimakkaamman vaikutuksen, siirrä pussia suussasi, jos pienemmän, anna sen olla paikallaan huulen alla.

Miten käytän Zonnic-annospusseja?

Kastele pussi kevyesti kielelläsi ja aseta se huulesi alle. Anna sen vaikuttaa noin 30 minuutin ajan – sitten voit itse valita, kuinka voimakkaan nikotiinivaikutuksen saat. Jos haluat voimakkaamman vaikutuksen, siirrä pussi toiseen kohtaan suussasi, jolloin nikotiinia vapautuu lisää. Jos haluat heikomman vaikutuksen anna sen olla paikallaan. Useimmille riittää päiväannoksesi 8-12 pussia. Sinun ei pidä kuitenkaan koskaan käyttää yli 24 pussia päivässä.

Kätevä apu matkallasi kohti savutonta elämää

Zonnic-annospussien avulla hoidat vieroitusoireitasi kätevällä tavalla. Torjumalla tupakanhimon lopetusmotivaation ylläpito viimeisen savukkeesi jälkeen on yksinkertaisesti helpompaa. Kun haluat, ja tunnet olevasi valmis, voit vähentää päivittäisten pussien määrää tai vaihtaa pusseihin, joiden nikotiinipitoisuus on alhaisempi. Zonnic-annospussit ovat myös oiva apu, kun haluat ensi kädessä vähentää päivittäisten savukkeidesi määrää. Jokainen savuke, jonka jätät väliin, on suuri voitto hyvinvoinnillesi ja terveydellesi. Löydät Zonnic-tuotteet jälleenmyyjiltämme, joita ovat eri apteekit ja elintarvikeliikkeet. Tuotteemme ovat reseptivapaita lääkkeitä, ja saat niistä parhaan tehon ja helppokäyttöisyyden noudattamalla ohjeita. Lue täydet tuotetiedot huolellisesti pakkausselosteesta ennen kuin käytät Zonnic-annospusseja.