Miksi Zonnic

Zonnic on ruotsalainen tuotemerkki, jonka tutkija ja tupakanvieroitusasiantuntija Karl Olov Fagerström perusti Helsingborgissa vuonna 2000.

Me Zonnicilla olemme sitä mieltä, että nikotiinivalmisteiden tulee olla helppokäyttöisiä, hyvänmakuisia ja nopeatehoisia sekä edullisia ja helposti saatavilla. Tiedämme, että on monia eri syitä ja tapoja käyttää tupakkaa sisältämättömiä nikotiinituotteita. Tarjoamme sen vuoksi eri vahvuuksia ja pakkauskokoja. Haluamme kulkea omaa tietämme – ja siten ehdimme usein muiden edelle. Zonnic aloitti esimerkiksi ensimmäisenä edullisten nikotiinivalmisteiden myymisen tupakkatuotteiden myyntipaikoissa. Siinä on aihetta ylpeyteen!

Helposti saatavilla

Huoltoasemilta, ruokakaupoista, elintarvikekioskeista tai apteekeista – Zonnic on aina lähellä.

Vaihteleva tuotevalikoima

Annospussi, tai suusuihke. Valinta on sinun.

Pienet pakkaukset, edullinen hinta

Meidän mielestämme hinta ei saa olla esteenä Zonnicin kokeilemiselle. Siksi myymme kaikkia tuotteitamme pienissä ja edullisissa pakkauksissa.

Mikä tuote sopii sinulle?

Tupakoinnin lopettaminen on vaikeaa. Siksi on tärkeää ottaa vastaan kaikki mahdollinen apu. Valitsemasi tupakoinnin lopettamisessa auttava tuote voi vaikuttaa siihen onnistutko tavoitteessasi. Nikotiinivalmisteiden osalta pätee sama kuin muutenkin elämässä – ei ole yhtä tuotetta joka sopisi kaikille. Tämä testi auttaa sinua selvittämään juuri sinulle sopivimman tuotteen. Se kestää vain minuutin. Onnea matkaan!

Aloita testi

Zonnic saa sinut tuntemaan itsesi voittajaksi

Jokainen polttamatta jätetty savuke on voitto. Riippumatta siitä, kuinka monta savuketta päätät jättää polttamatta, Zonnic on aina valmis apuun. Tiedämme, että tupakoinnin lopettaminen on vaikeaa ja että takaisin retkahtamisen vaara on suuri. Välillä se on helpompaa ja välillä vaikeampaa, aivan kuten kaikki muukin elämässä. Muista kuitenkin, että jokainen polttamatta jätetty savuke on pieni voitto. Valitsemalla Zonnicin voitat joka kerta. Tsemppiä! Olet paras. Lisää vinkkejä tupakoinnin lopettamiseen löytyy tästä.

Sinä päätät

Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Jotkut haluavat lopettaa tupakoinnin kertaheitolla, toiset taas luopua siitä vähitellen.

Zonnicin etuna on se, että keho saa totutun nikotiiniannoksen mutta välttyy tupakalta. Zonnic-tuotteet eivät värjää hampaita keltaisiksi tai saa henkeä haisemaan pahalta. Ne ovat toisin sanoen raikas ja kätevä tapa välttää tupakointia.

close_popup

Osta Zonnic!

Zonnic on ostettavissa myös suoraan myymälöistä Katso kaikki kaupat