Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot | Zonnic-nikotiinivalmisteet

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

NICONOVUM AB

Tässä Tietosuojakäytännössä selitetään, miten Niconovum AB ("Niconovum" tai "me", "meidän", "meillä" jne.) käsittelee henkilötietojasi rekisterinpitäjänä riippuen suhteestasi Niconovumiin.

Olemme aina sitoutuneet suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi asiaankuuluvan tietosuojalainsäädännön eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ("tietosuoja-asetus") ja mahdollinen kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä liittyen henkilötietojesi käsittelyyn Niconovumin toimesta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin käyttämällä alla olevia yhteystietoja.


1. Rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi käsittelystä vastaava taho on:

Niconovum AB
Järnvägsgatan 13, 4tr
252 24 Helsingborg
Ruotsi

Sähköposti: info@niconovum.se
Puhelin: +46 (0)42 19 94 43


2. käsittelyn kuvaus

Seuraavista taulukoista löydät tietoa siitä, kuinka Niconovum käsittelee henkilötietojasi riippuen suhteestasi Niconovumiin sekä niistä tarkoituksista, joihin käsittelemme henkilötietojasi.

Taulukosta löydät tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien tietoa käsittelyn tarkoituksista, henkilötietoryhmistä, joita käsittelemme sinuun liittyen, kuinka keräämme henkilötietojasi, oikeusperusteesta, johon henkilötietojesi käsittely perustuu, osapuolista, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi, sekä siitä, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi.

Löydät alla olevista taulukoista tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun:

  • vierailet verkkosivustoillamme
  • vastaanotat ja osallistut Niconovumin markkinointiin ja brändäykseen
  • olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme

olet asiakas, toimittaja, liikekumppani tai muu kolmannen osapuolen edustaja

Ole hyvä ja valitse itsellesi relevantti osio.

Kun vierailet verkkosivustoillamme

Niconovum käsittelee henkilötietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme asettamalla evästeitä, jotka keräävät sinusta henkilötietoja. Niconovum voi käyttää evästeiden kautta kerättyjä henkilötietoja tilastointi-, analyysi-, optimointi- ja toiminnallisuustarkoituksiin sekä markkinointi- ja kohdentamistarkoituksiin riippuen siitä, millä verkkosivustollamme vierailet. Lisätietoja tarkoista käsittelytarkoituksista löydät verkkosivustojemme evästetiedoista.

Niconovum käyttää ei-välttämättömiä evästeitä vain, jos olet antanut suostumuksesi siihen. Voit aina muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi poistamalla tai estämällä evästeet selaimestasi tai evästeiden yleiskatsauksesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Katso lisää Niconovumin evästeiden käytöstä, mukaan lukien siitä, kuinka poistaa tai estää evästeet meidän evästeiden yleiskatsauksesta sekä evästekäytännöstä osoitteesta evästeitä here. Osiosta 6 löydät myös tietoa siitä, kuinka peruutat suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä.

Henkilötietoryhmät ja lähteet
Voimme käsitellä seuraavia sinuun liittyviä henkilötietoryhmiä:

Tavalliset henkilötiedot:
Tiedot käyttäytymisestäsi verkkosivustollamme ja tekniset tiedot vierailustasi, mukaan lukien tiedot vierailuistasi ja liikkumisestasi verkkosivustollamme, liikennetiedot, tiedot käyttämästäsi laitteesta, MAC-osoitteesi, IP-osoitteesi ja IP-osoitteeseen liittyvät tiedot, kuten sijainti, selaintyyppi jne. Lisäksi käsittelemme antamasi suostumuksen.

Lähteet:
Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta sinun käyttäessäsi verkkosivustoamme.
Niconovum voi myös käsitellä henkilötietojasi viestinnän ja asiakaspalvelun tarkoituksiin, jos päätät olla yhteydessä meihin verkkosivustomme kautta, esimerkiksi käyttämällä chat-toimintoja tai verkkosivustoillamme olevia yhteydenottolomakkeita.

Katso kohdasta "Kun olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme" lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tässä kyseisessä tarkoituksessa.


Käsittelyn oikeusperuste
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla oikeusperusteilla:

  • Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta (suostumus henkilötietojen käsittelyyn ei-välttämättömien evästeiden käyttämisen kautta) käyttökokemuksen optimointi sekä tuotteidemme markkinointi)
  • Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta (käsittely on tarpeen meidän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi liiketoiminnassamme sekä liiketoiminnan ja tuotteiden kehityksessä, mukaan lukien tilastojen kokoaminen ja verkkosivustomme käytön analysointi sekä verkkosivustomme

Vastaanottajat

  • Voimme jakaa henkilötietojasi kuvattuihin tarkoituksiin seuraavien tahojen kanssa:
    Liikekumppanit ja kolmannet osapuolet, mukaan lukien toimittajat, joiden kanssa työskentelemme yrityksemme avustamiseksi konserniin kuuluvat yhteisöt
  • (Potentiaaliset) ostajat myynnin yhteydessä
  • Sosiaalinen media ja muut kolmannet tahot kuten evästeiden yleiskatsauksessa ja käytännössä on kuvattu:

    Niconovum voi käyttää kolmannen osapuolen evästeitä, esimerkiksi asetuksesi muistamiseen, sivuston liikennemittauksiin, tilastointiin, kohdennettujen mainosten näyttämiseen, ulkoasun tekemiseen ja uudelleenkohdentamiseen sekä sen seuraamiseen, kuinka käytät verkkosivustoamme.

    Tämän tyyppisessä käsittelyssä Niconovum on joissakin tapauksissa yhteisrekisterinpitäjiä yhdessä kolmannen osapuolen evästeiden toimittajien kanssa.

    Voit lukea lisää siitä, kuinka käytämme kolmansia osapuolia, ja löytää myös linkkejä asiaankuuluvien kolmansien osapuolten omiin tietosuojakäytäntöihin verkkosivustomme evästeiden yleiskatsauksessa ja käytännössä osoitteessa here.

 

Tietojen säilyttäminen
Tietojen säilytysjaksot riippuvat kustakin verkkosivustollamme asetettavasta evästeestä.
Voit lukea lisää evästeistä ja tietojen säilytysjaksoista evästekäytännöstämme osoitteessa here.

Kun vastaanotat ja osallistut Niconovumin markkinointiin ja brändäykseen

Niconovum voi käsitellä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, jos olet tilannut Niconovumilta uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia, jos seuraat ja / tai olet yhteydessä sosiaalisen median tileihimme, tai jos osallistut mihin tahansa Niconovumin markkinointitoimintaan, kuten tapahtumiin, juhliin, kilpailuihin, arpajaisiin jne., samoin kuin jos ilmoittaudut saadaksesi alennuksia ja tarjouksia.

Henkilötietoryhmät ja lähteet
Voimme käsitellä seuraavia sinuun liittyviä henkilötietoryhmiä:

Tavalliset henkilötiedot:
Nimi, sähköpostiosoite, tietoja iästäsi, tietoja sosiaalisen median tilistäsi, tiedot siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme sosiaalisen median alustoilla.

Tiedot, jotka päätät antaa meille, kun olet tekemisissä kanssamme markkinointialustoilla tai osana markkinointitoimintaa.

Mikäli osallistut johonkin Niconovumin tapahtumaan, saatamme myös ottaa kuvia ja videoita tapahtumasta, mutta vain sinun suostumuksellasi.

Tiedot siitä, että saat meiltä uutiskirjeitä, mukaan lukien tiedot siitä, oletko avannut uutiskirjeen, mitä uutiskirjeen osia olet klikannut jne., mutta ainoastaan, jos olet antanut suostumuksesi tällaiseen seurantaan

Lähteet:
Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta.

Käsittelyn oikeusperuste
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla oikeusperusteilla:

  • Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta (suostumus)
  • Tietosuoja-asetuksen 6 artikla 1 kohdan f alakohta (käsittely on tarpeen meidän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi liiketoimintamme ja tuotteidemme markkinoinnissa) mukaan lukien:

• uutiskirjeiden ja muun markkinointimateriaalin lähettäminen sinulle ja markkinoinnin vaikutusten optimointi
• tarjousten ja alennusten hallinta
• Isännöinti ja osallistuminen markkinointitoimintaan
• Tuotteidemme ja liiketoimintamme mainostaminen sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla sekä vuorovaikutus asiakkaiden ja kuluttajien kanssa erilaisilla sosiaalisen median kanavilla ja alustoilla

 

Vastaanottajat
Voimme jakaa henkilötietojasi kuvattuihin tarkoituksiin seuraavien tahojen kanssa:

  • Liikekumppanit ja kolmannet osapuolet, mukaan lukien toimittajat, joiden kanssa työskentelemme yrityksemme avustamiseksi (esimerkiksi toimittajat, palveluntarjoajat, tekninen, IT- ja digitaalinen tuki)
  • konserniin kuuluvat yhteisöt
  • Sosiaalinen media; joissakin tapauksissa olemme yhteisrekisterinpitäjiä yhdessä sosiaalisen median palveluntarjoajien, kuten Facebookin kanssa. Katso Facebookin tietosuojakäytäntö osoitteesta: here
  • Yleisö; jos annat meille suostumuksesi käyttää mitä tahansa sinuun liittyvää materiaalia julkisesti tapahtuvaa julkaisua varten, esimerkiksi verkkosivustollamme
  • (Mahdolliset) ostajat, myyjät ja neuvonantajat myynnin tai oston yhteydessä


Tietojen säilyttäminen
Säilytämme tätä tarkoitusta varten käsiteltyjä henkilötietoja niin kauan kuin olet ilmoittautunut vastaanottamaan meiltä uutiskirjeitä.

Älä unohda - voit aina peruuttaa tilauksesi sinulle lähettämiemme uutiskirjeiden alaosasta! Katso myös alta lisätietoja siitä, miten peruutat suostumuksesi.

Markkinointimateriaalia säilytetään sopimuksemme ja kunkin yksittäistapauksen mukaisesti, mutta se poistetaan mahdollisimman pian, esimerkiksi kun kilpailu tai arpajaiset ovat ohi.

Kuvia ja videoita sinusta säilytetään enintään kahden vuoden ajan.

Joidenkin henkilötietojen osalta noudatetaan alla olevassa ”Kun olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme” kohdassa mainittuja säilytysjaksoja.

 

Kun olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme

Niconovum käsittelee henkilötietojasi tarkoituksenaan kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa sinun kanssasi sekä tarjotakseen sinulle asiakaspalvelua ja käsitelläkseen kaikkia kysymyksiä, tiedusteluja jne., joita sinulla saattaa olla liittyen tuotteisiimme, palveluihimme ja Niconovumiin yleisesti esimerkiksi yrityksenä tai työpaikkana rekrytointimielessä, sekä tarkoituksenaan parantaa liiketoimintaamme sekä palveluidemme ja tuotteidemme laatua tässä suhteessa.

Kommunikoimme ja tarjoamme asiakaspalvelua sekä kuluttajille että asiakkaille, ja voimme kommunikoida kanssasi sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivuston kautta tapahtuvalla viestinnällä, kuten yhteydenottolomakkeilla ja chat-palvelun kautta, sekä sosiaalisen median keskusteluiden ja alustojen kuten esimerkiksi Instagramin / Facebookin kautta, kun seuraat tai olet yhteydessä sosiaalisen median tileihimme, riippuen aina siitä, millä tavalla päätät ottaa meihin yhteyttä.

Henkilötietoryhmät ja lähteet
Voimme käsitellä seuraavia sinuun liittyviä henkilötietoryhmiä:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, työnimike, tiedot sosiaalisen median tilistäsi ja kaikki tiedot, jotka annat meille ottaessasi meihin yhteyttä, esimerkiksi sinulla mahdollisesti olevat kysymykset ja niihin liittyvät tiedot sekä lisätiedot, joita saatamme tarvita kyselysi käsittelemiseksi.

Tiedot tuotteitamme koskevista vaatimuksista, valituksista tai muista tiedusteluista, esimerkiksi kokemuksesi tuotteistamme, sivuvaikutuksista jne. Tällaiset tiedot voivat joissakin tapauksissa olla arkaluontoisia tietoja, jos päätät antaa meille tällaisia ​​tietoja.

Kun soitat asiakaspalveluumme, voimme tallentaa keskustelumme sisäisiä koulutustarkoituksia varten, jos annat meille suostumuksesi siihen.

Jos olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme rekrytointitarkoituksissa, esimerkiksi jotta saisit tietää enemmän elämästä Niconovumissa tai rekrytointiprosessista jne., käsittelemme myös niitä tietoja, jotka annat meille eli toisin sanoen yhteystietosi, kyselysi, kirjeenvaihtomme ja mahdolliset liitteet, kuten hakemus, ansioluettelo jne. Nämä tiedot säilytetään paikallisesti Niconovumissa enintään kahden vuoden ajan, minkä jälkeen ne poistetaan. Virallisen rekrytointiprosessin yhteydessä työpaikkahakemuksia varten opastamme sinut aina viralliselle rekrytointikanavallemme tai henkilöstöosastollemme ja poistamme sen jälkeen mahdollisesti lähettämäsi materiaalin.

Jos olet yhteydessä meihin ja / tai asiakaspalveluumme muuna kuin kuluttajana, katso myös alla oleva kohta "Kun olet asiakas, toimittaja, liikekumppani tai muu kolmannen osapuolen edustaja".

Lähteet:
Keräämme henkilötietojasi suoraan sinulta, kun olet yhteydessä meihin.

Käsittelyn oikeusperuste
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla oikeusperusteilla:

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta (suostumus) koskien tallenteita

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta (käsittely on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi)

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta (käsittely on tarpeen meidän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi), mukaan lukien

- meitä koskeva sääntely, jonka tarkoituksena on käsitellä tuotteitamme koskevia vaatimuksia tai valituksia, joita sinulla voi olla, mukaan lukien sääntely, jossa määritetään velvollisuutemme sinua kohtaan

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta (käsittely on tarpeen meidän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi liiketoimintamme johtamisessa, kehittämisessä, markkinoinnissa sekä brändäyksessä), mukaan lukien

- asiakaspalvelujen tarjoaminen sinulle ja vuorovaikutus yleensä,
- tuotteidemme, liiketoimintamme ja asiakaspalvelumme optimointi ja parantaminen sekä
- vaatimusten ja valitusten käsitteleminen

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 2 kohdan f alakohta (käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi), kun kyse on arkaluontoisista tiedoista, joita käsitellään vaatimusten, valitusten ja muiden esimerkiksi tuotteidemme sivuvaikutuksiin tai kokemuksiin liittyvien tiedustelujen hoitamiseksi.


Vastaanottajat
Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavien tahojen kanssa:

  • Liikekumppanit ja kolmannet osapuolet, mukaan lukien toimittajat ja myyjät, joiden kanssa työskentelemme yrityksemme avustamiseksi (esimerkiksi toimittajat, puhelinkeskukset, palveluntarjoajat, tekninen, IT- ja digitaalinen tuki)
  • Sosiaalinen media, jos kommunikoimme kanssasi sen kautta
  • konserniin kuuluvat yhteisöt
  • Viranomaiset pyydettäessä ja / tai tarpeen mukaan
  • (Mahdolliset) ostajat, myyjät ja neuvonantajat myynnin tai oston yhteydessä

 

Tietojen säilyttäminen
Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on välttämätöntä, jotta voimme löytää ratkaisun kyselyysi eli vastata kysymyksiisi ja / tai käsitellä valituksiasi ja vaatimuksiasi. Pääsääntönä on, että tämä kestää enintään 6 kuukautta viestinnän tai tapauksen päättymisestä, jota tiedustelusi koski.

Voimme säilyttää henkilötietojasi tätä pidempään, jos tiedustelustasi tulee tai saattaa kehittyä mahdollinen riita tai jos laki muutoin niin määrää. Tämän jälkeen säilytysaika riippuu kyselysi olosuhteista, mukaan lukien siitä, mitä tiedustelusi koskee, liittyykö siihen vahinkoja, onko kyse sivuvaikutuksia koskevista ilmoituksista jne. Säilytämme henkilötietoja vain voidaksemme dokumentoida tapauksen ja käsitelläksemme mahdollisen (oikeudellisen) riidan tai velvoitteen, joka johtuu tiedustelustasi tai johon tiedustelusi liittyy, ja vain niin kauan kuin voimme joutua kohtaamaan riidan jne. säilytyksen rajoittamista koskevien sääntöjen mukaisesti.
Kaikki nauhoitukset sinun kanssa käydyistä keskusteluista, joihin olet antanut suostumuksesi, poistetaan 30 päivän kuluttua.


Kun olet asiakas, toimittaja, liikekumppani tai muu kolmannen osapuolen edustaja

Niconovum käsittelee henkilötietojasi liiketoiminnan tarkoituksiin, kun edustat työnantajaasi tai sinulla on suhde kolmanteen osapuoleen, mikäli työnantajasi tai kyseinen kolmas osapuoli on Niconovumin (potentiaalinen) asiakas, toimittaja tai muu kolmas osapuoli, esimerkiksi jos olet yhteydessä Niconovumiin osana työskentelyäsi Niconovumin (potentiaalisten) liikekumppaneiden tai muiden osapuolten kanssa, joiden kanssa Niconovum on yhteydessä ja tekee yhteistyötä.

Esimerkkejä tällaisesta viestinnästä ja yhteistyöstä voivat olla osa tuotteidemme markkinoinnista, Niconovumin tuotteiden myynti ja jakelu, tilit ja asiakashallinta, asiakastunnistusta koskevat tarkoitukset, yhteydenpito viranomaisiin, valtion virkamiehiin, poliitikkoihin, sijoitusyhteisöjen kontakteihin sekä yhteydenpito toimittajien, tiedotusvälineiden sidosryhmien ja osakkeenomistajien kanssa, osallistuminen tapahtumiin, kilpailuihin ja muuhun markkinointitoimintaan, tai kun käytämme ulkopuolisia toimittajia ja edustajia liiketoimintamme tukemisessa, esimerkiksi IT- ja digitaalista tukea, kuljettajia ja kuljetusliikkeitä, sekä yhteistyö organisaatioiden, jälleenmyyjien, ulkopuolisten konsulttien, Niconovumin lähettiläiden, siivousyritysten, elintarviketoimittajien, paikalla toimivien vartijoiden jne. kanssa.


Henkilötietoryhmät ja lähteet
Voimme käsitellä seuraavia sinuun liittyviä henkilötietoryhmiä:

Tavalliset henkilötiedot:
Nimi, työnimike, työpaikka, kirjautumistiedot, allekirjoitus ja yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä muut tiedot, jotka päätät antaa meille. Voimme myös käsitellä kopiota passistasi tai muusta henkilötodistuksestasi asiakastunnistamiseen liittyvissä tarkoituksissa.

Tietoa sinun ja meidän väliseen suhteeseen liittyvästä tehtävästä / työstä / tapauksesta jne., mukaan lukien siihen liittyvä kaikenlainen viestintä ja henkilötietojen käsittely tältä osin, esimerkiksi viestintä liittyen (mahdolliseen) yhteistyöhömme, meidän tuotteisiimme ja tuotteidemme myyntiin ja jakeluun, tilauksiin ja palautuksiin, neuvotteluihin, mahdollisiin riitoihin ja valituksiin, yleisiin liiketoiminta-asioihin, markkinoiden, tuotteiden ja myynnin analysointiin, strategian, talouden ja budjetin hallinnointiin, arviointeihin ja suorituskykyyn, laskutukseen ja kirjanpitoon, kriisinhallintaan, projekteihin ja suunnitteluun, ulkosuhteisiin ja auditointeihin, brändäykseen ja markkinointiin, politiikkaan, liiketoimintastrategiaan, liiketoimintasuunnitelmiin, tilien ja (potentiaalisten) asiakkaiden ja tilien hallintaan, segmentointiin ja palveluun, IT-järjestelmien ja tuen hallinnointiin jne.

Tiedot, jotka liittyvät sinun osallistumiseen meidän isännöimiin tapahtumiin tai muihin tapahtumiin, joihin kannustamme sinua osallistumaan meidän kanssamme.

Jos vierailet tai työskentelet toimipisteissämme, voimme myös käsitellä sinua koskevia tietoja meidän käyttämän valvontakamerajärjestelmän (CCTV) ja kulkukorttien kirjautumistietojen kautta.

Lähteet:
Keräämme henkilötietojasi joko suoraan sinulta tai kolmannelta osapuolelta, jonka palveluksessa työskentelet tai jonka kanssa sinulla on suhde: Niconovumin asiakkaalta, toimittajalta tai muulta kolmannelta osapuolelta, jonka kanssa työskentelemme tai jonka kanssa meillä on suhde.


Käsittelyn oikeusperuste
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla oikeusperusteilla:

Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta (käsittely on tarpeen meidän lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, jotta voimme suorittaa asiakkaidemme asiakastunnistuksen)
Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta (käsittely on tarpeen Niconovumin oikeutteujen etujen toteuttamiseksi liiketoimintamme hoitamisessa ja kehittämisessä), mukaan lukien:

- viestintä ja yhteistyö asiakkaiden, toimittajien ja muiden kolmansien osapuolten ja liikekumppaneiden kanssa, joiden kanssa työskentelemme tai joihin olemme yhteydessä

- tuotteiden tuotanto,

- tuotteiden myynti ja jakelu,

- tuotteidemme ja liiketoimintamme markkinointi,

- asiakashallinta ja sen kehittäminen,

- turvatoimet, kuten valvonnan ja kulkukorttien käyttö,

- samoin kuin muut liiketoimintaan liittyvät asiat.


Vastaanottajat
Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavien tahojen kanssa:

  • Liikekumppanit ja kolmannet osapuolet, mukaan lukien toimittajat ja myyjät, joiden kanssa työskentelemme yrityksemme avustamiseksi (esimerkiksi toimittajat, varastot, kuljetusyritykset, muut palveluntarjoajat, tekninen, IT- ja digitaalinen tuki sekä oikeudelliset tukipalvelut)
  • Sosiaalinen media riippuen sopimuksemme luonteesta ja todellisista olosuhteista, esimerkiksi jos olet Niconovumin lähettiläs tai jos osallistut Niconovumin isännöimään tapahtumaan
  • konserniin kuuluvat yhteisöt
  • viranomaiset pyydettäessä
  • kolmas osapuoli, jonka kanssa työskentelet tai johon olet yhteydessä; Niconovumin asiakas, toimittaja tai muut kolmannet osapuolet ja liikekumppanit
  • (Mahdolliset) ostajat, myyjät ja neuvonantajat myynnin tai oston yhteydessä
  • Isännöintitilaisuudet, joihin osallistumme asiakkaiden kanssa, sekä toimistot, jotka auttavat meitä näiden suunnittelussa


Tietojen säilyttäminen
Säilytämme tätä tarkoitusta varten käsiteltäviä henkilötietoja seuraavalla tavalla:

Säilytämme pääsääntöisesti henkilötietojasi enintään viisi vuotta sen vuoden lopusta, jolloin viimeinen osto tai toimitus tehtiin, tai kun sinun ja meidän välinen suhteemme / yhteistyömme tai meidän suhteemme / yhteistyö osapuolen kanssa, jota edustat tai johon sinulla on suhde, päättyi.

Voimme kuitenkin säilyttää henkilötietoja tätä pidemmän ajan, jos se katsotaan tietyssä tapauksessa tarpeelliseksi, esimerkiksi oikeudellisten vaatimusten esittämistä varten tai jotta Niconovum pystyy dokumentoimaan asiakkaan, toimittajan tai muun kolmannen osapuolen kanssa olevan suhteen ja / tai niihin liittyvät tietyt olosuhteet.

Voimme myös poistaa henkilötietosi tätä aikaisemmin esimerkiksi silloin, kun näyt valvontakameravideossa (CCTV) osallistuttuasi tapahtumaan, tietokilpailuun tai muuhun markkinointitoimintaan.

Joitakin tiedusteluja koskee ne säilytysjaksot, joista on kerrottu kohdassa "Kun olet yhteydessä meihin ja asiakaspalveluumme" – tähän tarkoitukseen liittyen katso lisätietoja kyseisestä kohdasta.


3. Henkilötietojen siirto EU-/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin
Joissakin tapauksissa siirrämme henkilötietoja EU-/ ETA-alueen ulkopuolisiin maihin.
Tällaiset siirrot tapahtuvat seuraavien oikeusperusteiden perusteella:

a) Euroopan unionin komissio on katsonut, että kyseisissä maissa varmistetaan riittävä henkilötietojen tietosuojan taso, eli toisin sanoen maa on "turvallinen / riittävä kolmas maa".

b) Euroopan unionin komissio ei ole katsonut, että kyseisissä maissa olisi riittävä henkilötietojen tietosuojan taso. Näissä tapauksissa toteutamme asianmukaiset suojatoimet siirtoa varten:

  • käyttämällä Euroopan unionin komission julkaisemia vakiosopimuslausekkeita (standard contractual clauses, SCC) tai käyttämällä muita toimivaltaisen viranomaisen hyväksymiä sopimusjärjestelyitä. Voit saada kopion näistä sopimuksista ottamalla meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteessa gdpr_emails@Niconovum.com.

c) Jos edellä mainituista kyseisen maan turvallisuudesta / tietosuojan tason riittävyydestä ja asianmukaisista suojatoimenpiteistä ei ole annettu päätöstä, voi henkilötietojen siirto kuitenkin tapahtua joissakin rajoitetuissa tapauksissa, mikäli i) olet antanut suostumuksesi siirtoon, ii) siirto on tarpeen sinun eli rekisteröidyn ja Niconovumin eli rekisterinpitäjän tekemän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi sinun pyynnöstäsi, tai jos iii) siirto on tarpeen Niconovumin ja toisen kolmannen osapuolen välisen, sinun eli rekisteröidyn edun mukaisen sopimuksen tekemiseksi tai täytäntöönpanemiseksi.


4. Automaattinen päätöksenteko
Emme käytä automaattista päätöksentekoa tietosuoja-asetuksen 22 artiklan mukaisesti.

 

5. Pakolliset tiedot
Jotta voimme tarjota sinulle pyytämäsi palvelun, voi olla, että meidän on pakollista käsitellä joitain sinuun liittyviä tietoja. Pakollisten tietojen toimittamatta jättämisen seurauksena on se, että emme pysty tarjoamaan sinulle pyytämääsi palvelua.

6. Sinun oikeutesi
Sinulla on seuraavat oikeudet:

• Sinulla on oikeus:
- pyytää saada pääsy henkilötietoihisi (tietosuoja-asetuksen 15 artikla)
- pyytää tietojesi oikaisemista (tietosuoja-asetuksen 16 artikla)
- pyytää tietojesi poistamista (tietosuoja-asetuksen 17 artikla)
- rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä (tietosuoja-asetuksen 18 artikla)
- saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen) (tietosuoja-asetuksen 20 artikla)
Jos henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta peruuttamista ennen suoritetun tietojen käsittelyn lainmukaisuuteen. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa info@niconovum.se ja puhelimitse numerosta +46 (0)42 19 94 433. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi evästeiden suhteen, katso myös meidän evästeiden yleiskatsaus ja käytäntö

Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavasti:

• Jos henkilötietojesi käsittely perustuu tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e alakohtaan tai 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan (katso yllä mainittu käsittelyn oikeusperuste), sinulla on oikeus sinun tilanteeseen liittyvistä erityisistä syistä vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa.

• Jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteessa info@niconovum.se ja puhelimitse numerosta +46 (0)42 19 94 43.

Edellä mainittuihin oikeuksiin voi kohdistua ehtoja tai rajoituksia. Tämän vuoksi ei ole täysin varmaa, että sinulla on esimerkiksi yksittäistapauksessa oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen - tämä oikeus riippuu aina kyseisen tietojen käsittelyn erityisistä olosuhteista.

Voit myös aina tehdä valituksen paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle:

Ruotsin tietosuojaviranomainen, Datainspektionen,
Drottninggatan 29, kerros 5, 111 51 Tukholma, Ruotsi
Sähköposti: datainspektionen@datainspektionen.se
Puhelin: +46 (0)08-657 61 00

Viimeksi päivitetty: 5. tammikuuta 2021