Zonnic-suusuihke 1 mg nikotiinia tupakanhimoa vastaan. | Suusuihke

Zonnic
suusuihke

Zonnic Suihketta 40
Zonnic Suusuihke Peppermint
40 annosta
Zonnic Suihketta 200
Zonnic Suusuihke Peppermint
200 annosta
Zonnic Suihketta 2X200
Zonnic Suusuihke Peppermint
2 x 200 annosta

Zonnic-suusuihke
Kun tupakanhimo iskee, haluat nopeaa ja tehokasta apua. Zonnic-suusuihkeen vaikutus alkaa alle minuutissa. Suihketta on helppo käyttää: suusuihkeella on hyvä ja raikas piparmintun maku ja sitä on erittäin helppo kuljettaa mukana. Yhden tai kahden suihkauksen jälkeen olet ottanut tilanteen haltuun ja voit taas keskittyä siihen, mitä sinä haluat tai mitä sinun täytyy tehdä.

Hyvä ja nopea
Monet ihmiset suosivat suusuihketta muiden nikotiinivalmisteiden sijaan, ja on helppo ymmärtää miksi. Suihkeen käyttö on todella helppoa ja vaikutus on nopea. Voit valita kahdesta pullosta - toisessa on 40 suihketta ja toisessa 200 suihketta. Hyvä vinkki on aloittaa pienellä pullolla, selvittääksesi jos suusuihke sopii sinulle. Zonnic-suusuihketta on saatavana myös kaksoispakkauksena (2 x 200 suihketta), mikä antaa sinulle markkinoiden edullisimman hinnan per suihkaus. Hankkimalla tuplapakkauksen saat myös lisäedun - kahdella suihkepullolla on helppo varmistaa, että sinulla on aina yksi käden ulottuvilla, esimerkiksi kotona ja töissä. Ole varovainen, ettet ylitä 64 suihkausta päivässä, jotta vältyt pahoinvoinnilta liian suuren nikotiinimäärän vuoksi.

Kuinka käytän Zonnic-suusuihketta?
Sileä, erityissuunniteltu suutin edesauttaa onnistumistasi. Kun tunnet tupakanhimoa, ota suihkepullo esiin, käännä suutin ja aseta se posken ja hampaiden väliin. Suihkauta yksi tai kaksi kertaa minuutissa, vieroitusoireiden ja tupakanhimon lieventämiseksi. Erityissuunnitellun suuttimen suuri etu on, että hallitset suihkauksen suunnan. Tämä vähentää riskiä suihkauttaa nikotiinia suoraan kurkkuun ja sieltä vatsaan, mikä voi olla epämukavaa, pistävää ja myös vähentää annoksen vaikutusta. Lue lisää nikotiinisuihkeesta täältä.

Tehokas apu matkalla viimeiseen tupakkaan
Muista, että Zonnic-suusuihke on myös hyvä menetelmä sinulle, joka haluat vähentää savukkeiden päivittäistä määrää. Joten voit käyttää suusuihketta useiden päivittäisten savukkeiden korvikkeena - jokainen polttamatta jätetty savuke on, kuten tiedät, suuri voitto sinulle ja terveydellesi. Olet kiinnostunut Zonnic-suusuihkeen testaamisesta, jotta voit lopettaa tupakoinnin, tai ainakin vähentää päivittäistä savukkeiden kulutusta? Löydät suusuihkeet apteekeista ja ruokakaupoista. Zonnic-suusuihke on reseptivapaa. Älä unohda, että Zonnic-suusuihke on nikotiinivalmiste. Siksi saat parhaan ja turvallisimman tuloksen, jos käytät suusuihketta ohjeiden mukaan. Lue aina pakkausseloste ennen suusuihkeen tai muiden vastaavien tuotteiden käyttöä. Oletko epävarma siitä, sopiiko suusuihke sinulle? Olemme luetelleet sinulle muita nikotiinivalmisteita täällä.