Nikotiinisuihke

Zonnic Suusuihke Peppermint 40 annosta

40

Zonnic Suusuihke Peppermint 200 annosta

200

Zonnic Suusuihke Peppermint 2 x 200 annosta

2 x 200

Zonnic suusuihke

Haluatko päästä eroon tupakkariippuvuudestasi? Tupakanhimo ei piittaa tilanteestasi, ja joskus saatat tuntea voimakasta nikotiinintarvetta tilanteissa, joissa et sen paremmin halua kuin saakaan tupakoida. Zonnic nikotiinisuihkeella saat selkeän vaikeutuksen vain minuutissa. Helppokäyttöinen suihke maistuu hyvältä ja raikkaalta piparmintulta ja se kulkee todella helposti mukanasi. Yhden tai kahden suihkeen jälkeen olet saanut apua nikotiininhimon hallintaan ja voit keskittyä niihin tarpeellisiin asioihin, joita oikeasti haluat tehdä.

Hyvän makuinen ja nopeasti vaikuttava

Moni pitää nikotiinisuihketta muita nikotiinilääkkeitä parempana, ja on helppo ymmärtää miksi. Suihketta on helppo käyttää ja se vaikuttaa vain minuutissa. Voit valita kahdesta erilaisesta pullosta – toisessa on 40 suihketta, toisessa 200. Hyvä keino on aloittaa pienemmällä pullolla jotta voisit testata, sopiiko menetelmä juuri sinulle. Zonnic nikotiinisuihke on myös saatavilla kaksoispakkauksena (2 x 200 suihketta), ja se on markkinoiden edullisin tarjous. Kaksoispakkauksella on toinen etu – kun sinulla on kaksi pulloa, sinulla on helposti aina toinen käytössäsi. Miksi et pitäisi yhtä kotona ja toista töissä? Yleensä yksi-kaksi suihkausta riittää pahimman tupakanhimon torjumiseen. Kokeile, kuinka monta päivittäistä annosta sopii juuri sinulle ja tarpeillesi. Muista, ettet ylitä 64 päiväannosta, sillä niin suuri nikotiinimäärä saattaa aiheuttaa pahoinvointia.

Miten käytä Zonnic nikotiinisuihketta?

Joustavan, erityisesti muotoillun suuttimen käyttö on helppoa. Kun tunnet tupakanhimoa otat suihkepullon esiin, käännät suutinta ja asetat sen posken ja hampaiden väliin. Suihkuta kerran tai kaksi, ja vain minuutin kuluessa tupakanhimosi ja vieroitusoireesi lievenevät. Erityisesti muotoillun suuttimen ansiosta voit hallita suihkeen suuntaa. Siten vähennät sitä riskiä, että suihke menisi nieluusi ja vatsaasi, mikä olisi epämiellyttävää ja alentaisi lisäksi suihkeannoksen vaikutusta.

Tehokas apu matkalla kohti viimeistä henkosta

Muista, että Zonnic nikotiinisuihke on hyvä menetelmä myös sinulle, joka haluaa vähentää päivittäisten savukkeiden määrää. Voit siis käyttää suihketta vastustaaksesi päivittäisten savukkeiden himoasi – jokainen ohitettu savuke on kuten tunnettu suuri voitto sinulle ja terveydellesi. Oletko kiinnostunut kokeilemaan Zonnicin tuotteita voidaksesi luopua tupakoinnista kokonaan, vai haluatko vähentää päivittäisten savukkeidesi määrää? Suusuihkeemme ja annospussimme ovat reseptivapaita lääkkeitä, ja löydät niitä apteekeista ja elintarvikeliikkeistä. Lue aina pakkausseloste huolellisesti ennen kuin käytät Zonnicin tuotteita. Muista, että voidaksesi ostaa nikotiinisuihketta sinun on oltava vähintään 18-vuotias.