Zonnic annospussi

Zonnic-annospussi Mint

2 mg

Zonnic-annospussi Mint

4 mg

Zonnic annospussit, aiempi nimi jauhe suuonteloon

Haluatko aloittaa savuttoman elämän? Silloin Zonnicin annospussit, joita aiemmin kutsuttiin jauheeksi suuonteloon, saattavat olla sinulle hyvä ratkaisu. Annospusseissamme ei ole lainkaan tupakkaa, ja ne toimivat hyvin jos et halua, voi tai saa tupakoida. Nikotiinia sisältävät lääkkeet on todettu tehokkaiksi tupakasta vieroituksessa, sillä ne lieventävät vieroitusoireita ja lievittävät mahdollisia sivuvaikutuksia. Annospussien avulla voit ylläpitää motivaatiotasi ja vapautua nikotiiniriippuvuudesta.

Miten suuontelopussit toimivat?

Jauhe on pakattu annospusseihin, jotka muistuttavat tavallisia nuuska-annoksia. Tuntiessasi tupakanhimoa ota yksi annospussi ja kostuta sitä hiukan kielelläsi. Aseta sitten pussi huulen alle ja anna sen vaikuttaa 30 minuutin ajan. Valkoisista, huomaamattomista pusseista vapautuu nikotiinia, mikä vaimentaa tupakanhimon. Päätät itse, kuinka paljon nikotiinia pussista vapautuu – vaikutus on voimakkaampi ja nopeampi, jos siirrät pussia säännöllisin välein. Jos haluat, että nikotiinia vapautuu vähemmän, anna pussin olla paikallaan huulen alla.

Hyvä mintunmaku

Huomaamattoman annospussimme maistuvat miedosti mintulta ja ne raikastavat suutasi. Se saattaa olla yksi monista niistä syistä, joiden vuoksi ne ovat niin tehokkaita tupakasta vieroitukseen.

Käyttö

Suuonteloon sijoitettavat annospussimme, joita kutsuttiin aiemmin jauheeksi suuonteloon, toimitetaan 20 pussin pakkauksissa. Voit valita nikotiinipitoisuudeksi joko 2 mg tai 4 mg. Päivässä riittää yleensä 8-12 pussia, päivittäisen enimmäismäärän ollessa 24 pussia. Pussit ovat todistetusti tehokkaita pitämään vieroitusoireet loitolla, mikä vähentää uudelleen aloittamisen riskiä. Kokeile siksi Zonnic-nikotiinipusseja ja saa savuton elämä!
Tuotteemme luokitellaan nikotiinilääkkeiksi, ja saa niistä parhaan hyödyn käyttämällä niitä ohjeiden mukaisesti. Lue siksi täydelliset valmistetiedot pakkausselosteesta.

Mitkä ovat sen edut ja haitat?

Kuten kaikilla nikotiinilääkkeillä, tuotteella on sekä etuja että haittavaikutuksia. Lääkkeen sopivuus juuri sinulle on hyvin yksilöllistä – eri ihmisillä on eri mieltymykset.

Edut:

  • Helppo käyttää
  • Toimii aina missä sitten oletkin
  • Raikas maku
  • Nopea vaikutus ja selkeä tupakanhimon lievennys
  • Pullo antaa käsillesi puuhaa, mikä saattaa tuntua hyvältä, kun olet lopettanut savukkeiden käsittelyn.

Haitat:

  • Erilaisten sivuoireiden riski (katso tästä alta)
  • Vaikutus voi tuntua voimakkaalta, sillä saat koko nikotiiniannoksen yhdellä kerralla.
  • Pullo ja sen sumutussuutin antavat käsillesi puuhaa, mikä saattaa tuntua hyvältä, kun olet lopettanut savukkeiden käsittelyn.

Mistä voin ostaa tuotteitanne?

Tuotteemme on kehitetty sinulle, joka on päättänyt päästä eroon tupakkariippuvuudesta. Zonnic annospusseja saa useimmista apteekeista ja elintarvikeliikkeistä kautta maan.